VI HÖRS!

Bröder, systrar, vänner & ovänner. Den 1/1 år 2014 startar bloggen upp på nytt. Med nytt bloggmaterial, med en ny inställning och annat kul. Jag och hästarna hoppas ni har haft en bra jul och önskar er ett gott nytt år! Hörs på onsdag, love you. 



Ridpasset idag!

Påväg igen för att spendera pengar, jag älskar julen. Har hunnit rida Ettan nu på förmiddagen, blev ett barbackapass med hacket och hon frustade så nöjt så! Haha, när vi skrittade av så gav jag henne massa beröm och pratade med henne och hon gick med öronen spetsade framåt och gick med värsta stilen. Det var nästan som att hon var stolt över sig själv haha!  Vi hörs snart igen.
En mycket nöjd häst och ryttare idag! 





Ännu mer bilder från julafton.

 
Min nya älskling.♥ Bloggningen blir så mycket bättre nu när jag bara kan ta fram ipaden och blogga ifrån.
 



Julafton.

Såhär traskade jag runt igår på julafton! Mycket enkelt, mycket bekvämt.
 



Spendera lite pengar.

Ska iväg och spendera lite pengar nu, så vi hörs om ett tag. DÅ kommer bilderna från julafton upp! Eddy ska även ridas idag, blir ett lösgörande pass med mycket galopp som tränar upp magmusklerna. Hoppas ni hade en otroligt bra julafton, nu slutar jag min "mini-semester" från bloggen och ska ta tag i det här för att komma tillbaka. 



GOD JUL ÄLSKLINGAR

GOD JUL PÅ ER! Jag ska vara tomte x2 idag så jag är lite nervös haha. Ikväll kommer ni få en bildbomb, älskar mitt nya objektiv! 



Finaste killen.

 



Presenter.

Tänkte visa lite presenter från igår av släkt och vänner, så så så tacksam.♥ Pengar och presentkort fick jag också så jag är verkligen galet glad. 
Bodymist & bodylotion från VS.
Ett "amanda"-halsband som kommer bäras jämt.
Världens bästa hårolja, är helt i extas! 
Ett halsband från Molly Sandéns kollektion.
 



Duktiga Eddy!

Helt okej runda idag med Eddy! Vi fick med oss några bommar ner men överlag kändes det bra. Han lyssnade jätte bra inför vissa hinder men ibland kom vi för nära eller ibland för långt ifrån. Imorgon, om det inte blåser storm, ska vi rida ut en sväng. Mys! 
 
Måste visa en födelsedagspresent som jag fick av Tessan, ett rött schabrak med mitt namn och Eddys namn! Fint va? Det är en tillhörande luva också, så det här schabraket plus luvan ska Eddy få ha på sig på tävling. Blir bara ännu mer taggad!!!
 



Så kul!

Ska snart åka till stallet och hoppa en klass. Är så taggad på att hoppa och framförallt RIDA efter en hel vecka utan någon som helst ridning. Absistens! Men ni får live uppdatering under dagen. :) 



3 så jävla bra dagar.

Tre dagar av firande, ni förstår väl varför jag inte haft en sekund över till bloggen men nuså! Men shit, igår knäckte alla dagar någonsin. Mat med fina vänner, de överraskar med limousin till krogen (!!!!!!) och dans hela natten tillsammans med drinkar och hallonlakritsshots - oslagbart. Är så lyckligt lottad med så fina vänner omkring mig. 

Imorgon ska jag iallafall hoppa en klubbtävling med Eddy, 60 cm igen. Den här gången ska vi försöka få en mer rytmisk runda och att han inte ska blocka mig. Blir spännande då jag inte suttit på en häst på en vecka! Var för första gången i stallet idag på en vecka haha, jag har ju legat sjuk. 

Limousin ska det va! Drar till med min första vimmelbild också.



Sådärja!

Första lagliga! Haha! Det som var tråkigt var att jag inte behövde visa leg när jag beställde haha :( 



Nya objektivet.

Lekte lite med nya objektivet, är redan in love.♥
 



Grattis till mig själv!

Äntligen, äntligen, äntligen är det min dag! Idag blir jag myndig, idag blir jag 18 år gammal. Åååh går runt på rosa moln just nu. Här är mina älsklingar som jag fick imorse när familjen väckte mig till lite födelsedagssång, tradition i vår familj att man får något på morgonen.♥ Parfymen luktar gudomligt och objektivet, ja det är helt enkelt bäst! 
 



Rätt häst till rätt ryttare.

Jag tycker att det är tragiskt att se folk äga för svåra och för stora hästar. Jag tycker nästan lite synd om folk som tyvärr tagit sig vatten över huvudet och gett sig in på en alldeles för svårriden häst. Det gäller att matcha häst och ryttare exakt, annars kan det bli så fel! Men visst, varken jag & Ettan eller jag & Eddy red ju suveränt i början, det såg katastrofalt ut. Men våra tränare trodde iallafall på oss och det är huvudsaken, att någon riktigt duktig ser kapaciteten i ekipaget! Det visade ju sig ha rätt, i dagsläget klarar jag av att hantera båda två. 
 
Men dessa stackare, som sitter och försöker hålla i sina alldeles för stora, för starka och för svåra hästar är inte okej. Rätt storlek, rätt temperament, rätt utbildning - prio!!! Jag har rätt korta ben och jag kan inte rida min vän Daniellas häst alls som är över 176 i mankhöjd. Eller ja, rida kan jag väl men det känns inte bra och det ser inte bra ut. Medan Daniella har längre ben än vad jag har och Daniella och Grace passar varandra så fint så. Så jag säger det, matcha häst och ryttare så kommer framgångarna fortare än vad ni tror.
 
Jag föredrar dom lite mindre hästarna, som Eddy. Han kan inte vara över 160 i mankhöjd och jag tycker att han är perfekt storlek för mig. 



Jag är snart frisk och SNART 18 ÅÅÅÅR!

Imorse var sista gången jag vaknade upp som minderårig... Imorgon är jag 18 år och då börjar allvaret. Men jag är sååå taggad! Dessa tre dagar, torsdag, fredag & lördag, kommer rocka. Planer för varenda kväll och det är bara en massa födelsedagsfirande.
 
 
Mitt tillstånd just nu då.. Jag mår helt okej, jag är frisk från magsjuka (halleluja!) men har dock fortfarande världens förkylning. Jag har även vaknat varje morgon med trasiga läppar, alltså sönderbitna. Jätteskumt, har aldrig varit så förut. Men iallafall, jag hostar och hostar och nyser i vartannat men annars är jag hög av lyckorus! Nu ska jag skriva lite inlägg och sen gå och vila igen - energin är fortfarande inte tillbaka tyvärr.
 



Film!

Här har ni ett litet filmklipp från söndagens luciashow.. I början när vi är pepparkakor ser alla nästan likadana ut haha, men det är Eddy som har röda lindor på sig! Så det är vi. Sen är det ju såklart Eddy som kör vagnen efteråt, såå himla duktig han är.♥
 
Haha, har ju inte berättat om showen alls p.ga att jag legat däckad i min säng men tar det lite nu. Eddy är ju alltid cool i såna här sammanhang, bryr sig inte alls om massvis med hästar och hög musik utan står och kollar helt lugnt. MEN, precis innan vi ska gå in på vårt pepparkaksnummer så börjar han dumma sig rejält. Ställer sig rakt upp och ner på bakbenen och vevar med frambenen. Blev tjurig på han och fick som tur va ner han på alla fyra ben igen! Men väl där inne så var han ju så snäll som han alltid är, knäpphäst. Jag älskar verkligen att göra såna här grejer med Eddy, blir alldeles varm i kroppen av lycka. Finaste någonsin. 
 



Bilder från söndagens Luciashow.

Film kommer så fort jag är klar med den, den är rätt lång!
 



Men kom igen!

Vaknar upp med VÄRLDENS förkylning och har hostat hela natten, tacka Gud att jag iallafall inte känner av något av magsjukan... Har fått i mig lite att äta så jag är på bättringsvägen. MEN, att vakna upp till den här bilden slår allt, hur sjuk jag än är. Nu är det nära! 



Magsjuk.

Ligger hemma i magsjuka just nu... Vad är felet på mitt liv just nu helt ärligt? Först är Ettan sjuk och nu är hon igen inte helt fräsch och nu åker jag på magsjuka sådär 3 dagar innan jag fyller år.. Så nu vet ni hur läget är och varför jag inte är här! Har verkligen ingen ork och har bara legat och kollat på tv hela dagen, natten var hemsk kan jag tala om för er. Usch, håller tummarna att jag blir frisk väldigt snabbt!
 



Min prins föralltid.

Ska snart sätta mig under nålen igen för att denna gång föreviga min älskade hund. Det kommer bli något litet och personligt, precis som Milo är. Längtar efter att få visa er resultat!



Photoshop.

Något jag kommer sakna när jag tar studenten är mitt photoshop! Jag går ju medialinjen och har därför alla adobe-program i min skoldator och det är såå lyx! Allt kostar runt 30 000 kr så det är väldigt generöst. Jag funderar på att köpa ett paket med photoshop sen när jag slutar, det är verkligen väldigt skönt att ha det till att fixa lite bilder. Här ser ni vilken skillnad det blir och jag har endast använt lite lyster och ändrat ljusnivån pyttelite, det krävs inte mer än så! Visst blir bilden efter så mycket bättre?
 
FÖRE: 
 
EFTER:



Frisyr på Eddy?

Som ni redan vet då jag tjatar om det hela tiden haha så ska ju jag & Eddy åka ut och tävla nu i vår, i hoppning. Jag tror nog att jag kommer rida i kavaj eller en stickad tröja utanpå en skjorta, lite beslutsångest där. Jag kommer inte tävla i en säkerhetsväst. Ja ni får bli förbannad och tycka att jag inte har något bakom pannbenet men så är läget. Jag är 18 år då och får alltså enligt lag tävla utan. Jag har inte ridit med säkerhetsväst sen jag började rida och kommer inte börja med det heller, tyvärr. 
 
MEN tillbaka till det som jag skulle komma fram till. Eddy har ju lång man och jag tänker inte knoppa den men vill ändå inte att den hänger helt som vanligt då jag tycker att det är lite kul att ha något annorlunda på tävling. Vad säger ni om den här frisyren?
 
Det här är på min lilla shettis Caspian som jag hade förut och han har typ exakt lika tjock och lång man som Eddy så det borde se likadant ut! Visst är det ändå lite häftigt?



Ni lär kolla.




Still alive.

Filmen som jag spelade in idag till en hästs annonsvideo var till 95% klar och då lägger programmet av och filmen finns inte kvar, snart slänger jag ut datorn från fönstret. Redigt förbannad iallafall haha! Jag ska snart sova, har haft genrep i stallet på kvällen och imorgon är det show. Jag ska rida Eddy till ett nummer och idag vägrade han gå in i ridhuset, vi gick in utifrån (där vi aldrig går annars) och han totalvägrade. Började stegra och dumma sig så hästarna som skulle ridit bakom oss fick gå in först haha, bara dumheter! Men annars skötte han sig alldeles perfekt, som alltid i såna här sammanhang med mycket rörelse och alla andra hästar ballar ur. Bästa Eddy! Så jag är lugn inför imorgon. 
 
Ska skriva tidsinställda nu tills morgondagen så det inte ekar tomt här som det gjorde idag, får ju skämmas. Godnatt. 
 



Glad lucia!

GLAD LUCIA PÅ ER! ♥ Eller säger man glad haha? Jag kommer att fira min lucia med en middag som sagt och på söndag är det den årliga julshowen som ridskolan anordnar, & jag är med som vanligt. Vad jag kommer vara och vad jag kommer göra får ni se då! 



Karma?

Hej på er! Alltså, det är fredag idag? Jag menar HUR HÄRLIGT! Ikväll ska jag iväg och äta med S, sen sover jag kvar i Västerås. Har dock en tråkig grej att berätta...

.... Fick lov att avbryta gårdagens hoppträning. Ettan var stum, alltså verkligen helt stenhård i höger mungipa och jag märkte på en gång att något var fel. Hoppade lite i början men valde sen att avbryta och bad min tränare kolla i munnen på henne. Det visade sig vara rosa skum, alltså blödde hon från munnen. Hon hade ett sår men det var väldigt långt ifrån bettet och jag tvivlar på att det var det som störde men jag ville inte fortsätta rida om hon nu hade ont. Är det här karma eller vad är grejen? Först får hon ringorm och nu är det nå skit i munnen. Det är tydligen inte menat att vi ska träna. Jaja, nu blir det hacket på men grejen är den att hon går inte att hoppa på hack för hon sticker bara och jag får ingen kontroll. Synd tycker jag, det var ändå årets sista hoppträning för oss och det kändes faktiskt riktigt bra i början av passet (om man bortser från den stumma munnen).

Jajaaa, ha en bra fredag så hörs vi senare. Hihi, fick en ny vän i stallet igår! Doris heter hon gullehunden. Nästan samma ras som milo! 



Titta vad vi lyckats med!

VI ligger på topplistan, VI ligger på en sjätte plats. Kan vi komma upp till en femte plats till slutet av veckan, bröder? Ni är bäst. 





Redovisning av mitt gymnasiearbete!

Ikväll är det hoppträning med Ettan för första gången på 3 veckor. Spännande! Jag gissar på att hon kommer vara sååå pigg. Har nyss haft redovisning iallafall, håller ju på med ridskolans hemsida. Vi hörs senare och ikväll får ni utvärdering om hoppträningen.



18-årsfirande!

Ber om ursäkt för dagens uppdatering! Jag sitter på ett firande för en 18-åring, är såå mätt för har fått så mycket gott att äta haha. Ska hem lite senare och kolla på paradise hotel som är bästa någonsin ju! Haha, hörs senare.





Tips till er hundägare.

Måste bara tipsa alla hundägare där ute om märket Hurtta! Milo har detta röda vintertäcke (då han blir väldigt kall på vintern när han blir blöt av snön osv). Märket är av det lite dyrare men kvalitén är verkligen därefter också, den är varm och går inte sönder i första taget. Jag köpte Milos på en djuraffär i Västerås men såg även att Charlies hade täckena så kolla in HÄR om ni vill köpa ett nu till vintern till era små fyrbenta vänner.♥
 
 



Jultomten - snääälla.

Ett set från Animo, mitt älsklingsmärke. Dööösnyggt.
Skydd från HV polo och ett par bling-boots.
Två stycken objektiv. 
 
Världens finaste schabrak, såklart från Animo. 
 
Man kan ju alltid få drömma, eller hur? Haha...



Simma med delfiner?

Något jag vill göra är att simma med delfiner! Jag har alltid tyckt att de är fina och sen jag var på Kolmården första gången och såg den där showen som de brukar ha så bestämde jag mig för att någon gång ska jag simma med dem jag med haha. Det är verkligen en dröm som jag ska uppleva någon gång. 
 



MEN LÄGG AV!

Vi är nere på ensiffrigt nu bröder!!! Galet ju, snart 18 år och världens bästa kväll väntar med tjejer som står mig nära. TAGGA 



Och så var jag sjuk igen.

Men kunde jag ha mer rätt eller.. Ligger hemma just nu med halsont och så ont i kroppen, skippade skolan idag helt enkelt för att få en liten chans att bli frisk. Men måste sitta och göra två stycken inlämningar som ska in IDAG, men hej liksom.
 
HEJ PÅ ER. Jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör iallafall haha. Jag ska verkligen försöka få fram nå inlägg idag beroende på hur mitt huvud vill samarbeta med mig. Ha en bra dag. 
 



Helt förvånad!

Proppade i mig Ipren och vitaminer & drog ner till stallet. Förväntningarna på passet var lika med noll iprincip, ettan hade ju trots allt skrittats/vilat i 2,5 vecka. Men WOW - vad hon levererade! Okej, formen satt inte helt hundra och hon var väldigt pigg men ändå! Jag är verkligen så förvånad och så stolt över henne, nu ska vi träna hårdare och mer än någonsin för att bli så bra som möjligt. Nu somnar jag med ett leende, ni förstår inte hur skönt det är att Ettan är tillbaka och att hon snart är frisk. Älskar henne så, så, så mycket och hade inte klarat av att hon blev jättesjuk. Känns som ett ton har lyfts från mina axlar och klumpen i magen har försvunnit! 



Finally!

Är äntligen, äntligen på tåget som tar mig hem! Belönade mig själv med en chailatte haha. Mår sämre och sämre, precis som igår så nått jäkla virus har jag iallafall. Får se hur det blir med träningen ikväll.



En sjuk amanda idag.

Godmorgon.♥ Pallrade mig till skolan trots halsont och nästan feber, förvånad själv faktiskt haha. Men vi har en redovisning idag som jag måste vara med på så det är bara att bita ihop.. Och ikväll ska även Ettan få vara med på träningen, det är dressyr och vi kommer ta det lugnt med många skrittpauser beroende på hur hon känns! Onödigt att köra igång för hårt och så går hon sönder liksom... Kommer få sota för den här dagen imorgon kan jag lova, kommer nog må som en påse nötter. Hejja mig! 
 
Alltså, jag längtar så mycket till julafton så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill vara ledig, vara med familj & släkt, vara 18 år, festa, träffa kompisar. JULLOVET I'M READY FOR YA
 



Alla känslor på en och samma gång.

Nerfrusen, trött, glad, stressad, sjuk... Välkommen förkylning! Suck, att jag aldrig får vara frisk. Har varit sjuk tillochfrån nu i snart 3 månader. Har idag iallafall varit ute i kylan på julmarknad tillsammans med Eddy och delade ut godis till alla barn. Alltså jag tappar hakan, den där hästen har ett sånt jäkla psyke som ingen annan har! Brandbil som står och tjuter 30 meter ifrån han, flera barn som står och klappar på han, bilar som åker både framför och bakom och låter förjäkligt och Eddy bara står där. DET är helt galet! Sååå såå stolt över han.♥
 
Nej hörrni, en varm dusch och lite glass för halsens skull ska ni se att jag överlever det här. Justja! Ettan är igång och igår var sista gången hon behandlades för ringorm, LYCKA! Så nu är det bara att köra på igen. Idag longerade jag henne, hon var trött men frustade nöjt så det tolkar jag som att hon tyckte det var otroligt skönt att röra på sig. Lilla gullehästen, nu blir allt bra igen!
 
 
Världens finaste hästar, vad glad jag är att jag har er.



Hoppläder?

Något som jag tycker är roligt är ryttare som rider med alldeles för korta läder! Speciellt i hoppningen. Knäna högt ovanför sadeln och det ser nästan ut som de ska rida jockey. Haha för det första, det lär ju vara sjukt obehagligt! Man kan ju inte ta ner hälarna och få ett bra stöd för fem öre, bockar hästen ligger du på backen några sekunder efter. Samt att det ser såå roligt ut haha, är det bara jag som tycker det? Inget illa menat men det är något jag stör mig på. Läng lädrena folket!

Något jag fick lära mig när jag var liten var att om man lät benen hänga så ska stigbyglarna slå i "knölen" som sitter på foten, då har du perfekta hoppläder. Däremot om du ska ha dressyrläder ska stigbyglarna vara precis där din fot slutar, du ska alltså knappt kunna rida lätt med hjälp av stigbyglarna! Det är något jag alltid tänker på men såklart ska det kännas bra också, men för mig funkar det jämt.  
Bild lånad, men ungefär såhär sitter vissa hoppryttare ;) Skämt åsido, men det är nästan så att det är så illa. 



GRATTIS BROR.

Idag fyller en av mina kära klasskamrater, en av mina bröder, en annan decemberunge 18 jäkla år! Som hon väntat! Tillsammans har vi räknat ner i flera hundra dagar på våra appar och nu är hennes dag äntligen här. Det här är världens galnaste brud - det går inte att vara med henne utan att skratta! Hon lyssnar alltid och ger råd, alla borde ha en sån vän som du! Jag önskar dig all lycka Carolin och festa lugnt på krogen nu bror! Love youuu.
 
 



Let's rock this saturday!

Godmorgon hörrni! Jag är påväg till stallet för att köra igenom en stalljour och sen ska Eddy fixas och ridas. Beroende på hur väglaget ser ut blir det antingen en lugn uteritt så han får skritta, eller så vilar han. Han har gått väldigt hårt hela veckan och han har varit sååå duktig så det är väl inte mer än rätt att han får ta det lugnt! Senare ska jag iväg till stan och köpa vinterskor (lite sådär väldigt försent!) och sen åker jag till Västerås och sover där inatt. Bloggen är laddad och ni lär komma hit igen, flera gånger under dagen. HA DET BÄST
Lyser upp snökaoset med en härlig sommarbild. Finaste Ettan!
 
 



Inför tävlingssäsongen.

Detta är beställt till Eddy! Det är en födelsedagspresent från världens bästa Tessan. Tack tack tack! Det ska även broderas med mitt och eddys namn, så ni känner igen oss ;) han har även fått ett marinblått täcke som ska sitta på honom mellan klasserna osv som också ska broderas med "Eddy Robric". Han kommer iallafall vara snyggast på tävlingsplatsen haha! Skulle verkligen vara kul om någon av er kommer åka ut på samma tävlingar som vi två, säg till då! 

Men tack igen Tessan, så så fint. Vi kommer matcha schabraket och luvan med röda stigbyglar, blir fint ska ni se!



Bra slut på 2013....

Ettans tillstånd då...Det visade sig, trots allt, att hon har ringorm. Usch, blir alldeles ledsen när jag tänker på det. Det är ett enormt arbete runt just sjukdomen ringorm och det kommer ta tid. Vi får se hur lång tid det tar tills hon är frisk och jag tror att hon kommer få ta vintervila. Hon får ridas men man måste vara otroligt noggrann med hygienen och alla runt om får inte röra henne - just på grund av smittningsrisken. Tråkigt är bara förnamnet men vi får helt enkelt kämpa oss igenom det här. 
 

Såhär står det om ringorm, hur man ska behandla och det är alltså detta vi ska göra framöver: 
"Ringorm läker ut hos de allra flesta hästar på cirka åtta till tolv veckor, även utan behandling. Men eftersom denna svampinfektion kan vara mycket smittsam mellan hästar och även smittar människa och undantagsvis andra djur, bör de infekterade djuren ändå behandlas för att förhindra smittspridning och påskynda läkningen.  

Infektionen hos häst behandlas företrädesvis med enilconazol, som finns i tvättlösning för utvärtes bruk. Enligt tillverkaren behandlas fyra gånger med tre till fyra dagars intervall. Licens krävs för att veterinär ska kunna skriva ut preparatet. Då andra preparat saknas till häst är licens i allmänhet inget problem att ordna.

Om hästen drabbats av en bakteriell hudinfektion till följd av ringorm så läker de ofta ut samtidigt med ringormen."


Det som är så jäkla surt är att det verkligen började gå uppför för oss två.. Hennes och vår utveckling blev bättre och bättre för varje träning och jag var så taggad på att fortsätta träna och sen tävla i vår. Nu vet jag faktiskt inte alls hur det blir, antagligen får vi börja om helt från noll. Det känns som dessa 6 månaders slit och alla dessa tuffa träningar har varit helt till förgäves nu...




New haircolor.

Bra bloggning? Svar: KASS! Ska verkligen försöka komma på fötter igen och leverera inlägg till er, för det är ni värda. Om det är någon fantasifull människa som har några idéer så tar jag emot ALLA förslag! Jag har varit hos frisören nu på morgonen och ska snart åka vidare till skolan i detta snökaos. Ikväll ska jag sitta på Ettan för första gången på över 2 veckor, lycka! Men vi vet exakt vad det är hon har nu, så återkommer om det sen.... Kan ju säga att det inte är positivt iallafall. Ha en bra fredag! 



Eddys julklapp.

Kunde inte hålla mig ända tills julafton med Eddys present så han fick den idag! Erkänn att den är sååå söt hahah. Han passade så bra i den, ska ta kort någon dag så får ni se! Färgen är verkligen jättefin till hans mörkbruna päls. Klart prinsen ska ha det allra finaste!



Vädret idag alltså.....

Men HEJ i detta väder! Här är det slask och slask överallt. Har nyss varit på ett möte och är påväg hem för att äta något och sen åka till stallet för att kolla på hoppträningarna. Ettan ska ju som sagt vila från alla träningar den här veckan så jag får snällt stå över. 

Ge mig sommar nu! 



Stjärnan.

Innan jag går och bäddar ner mig under täcket så måste jag berömma Eddy för dagens pass! Han var otrolig. Dock börjar han få bra kondition vilket resulterar i att han blir VÄLDIGT pigg! Dressyrtränade idag (han behövdes inte på lektion så jag red han istället!) och han var sååå pigg haha. Värsta duracellkaninen! Men det var kul, galoppen börjar flyta mer och mer och känslan börjar bli bättre och bättre. Taggad på att träna mer? JAAA

Nu ska jag gosa ner mig och mysa med min minigris, aka milo. Godnatt! 



Skolan bjuder!

Hej ni, hej 4 december. Vart tar tiden vägen?! Klockan är redan så mycket så jag är påväg hem. Varit på föreläsning på eftermiddagen och sen käka vi tårta osv i skolan, så rätt lugn dag! Nu ska jag hem och vända för att sen åka till stallet och rida ett lite lättare pass på Eddy då han kommer få hoppa in som "vikarie" till ridskolan idag så jag ska bara känna av grunderna. Hörs sen! 



Tillsammans med Eddy.

Åh jag vet att jag tjatar om det hela tiden men kan det bara inte bli vår snart! Tävlingar, tävlingar och åter tävlingar. Halleluja! Jag är sååå råtaggad så jag skulle kunna åka ut på tävling IMORGON. Har inte tävlat sen i våras det här året och jag får abstinens. 
 
Jag ska inte tävla i lag nästa säsong utan kommer åka ut på dom tävlingar jag känner för och därmed har jag ingen press på mig. Jag och Eddy (som det ser ut i nuläget) kommer åka ut på några 80 tävlingar, mest för att känna på tävlingsplatser och känna av att hoppa en bana. Ingen tävling - ingen press. Sen när jag känner att vi är klara på den höjden och det känns bra, så kommer vi gå upp till 90cm och fightas på riktigt! Behöver jag säga att jag är äckligt taggad på att träna, träna, träna hela vintern och sen tävla??? SKULLE INTE TRO DET VA
 



Nytt schabrak!

Titta vad fin han blev, lilla Eddy! Schabraket satt även så bra på under hela ridpasset, rörde sig inte en cm! Otroligt nöjd med mitt köp. 



Han är grym.

Det här är helt otroligt. Snacka om att förstå hästen! Men det ligger nog otroligt hårt arbete bakom men det ser så lätt ut fast det vet ju vi alla att det är långt ifrån lätt haha. Jag ska bli bättre och försöka förstå hästen och träna i ridhuset med både Ettan och Eddy, mysigt! Jag tror att det kommer stärka vår relation något enormt.♥



Men bra jobbat Amanda!

Hej på er! Lyckades försova mig imorse, för första gången någonsin. Blev asledsen haha! Vaknade när min buss skulle gå. Men som tur va sov jag i Västerås inatt så gick direkt till bussen och var i skolan 20 minuter efter jag vaknat, lite skillnad mot när jag är tvungen att pendla 30 minuter hemifrån Sura. Jag slutar skolan snart och ska hem och bara ta det lugnt & gosa med min Milo innan jag ska till stallet ikväll och köra Eddy. Det är julmarknad på söndag och vi ska vara med och köra så vi måste träna lite. Inlägg kommer under dagen!!!
 



Men tagga då!

Och så var den tråkiga delen av måndagen klar! Så skönt. Nu är det bara roliga grejer som väntar! Är såå taggad inför kvällens hoppträning på världens bästa Eddy, ska verkligen bli så kul och det tror jag Eddy också kommer tycka. Jag tycker, och framförallt känner, att vi börjar bli mer och mer som ett team nu vilket är så häftigt.♥ Han litar på mig och jag litar på honom till 100%. Idag ska vi även inviga nya schabraket, sugna på lite bilder? 



Försöker överleva dagen!

Chailatte är sååå gott!!! 



Måndag, IGEN

Godmorgon! Är påväg till körskolan i mörkret och jag känner mig bara allmänt.... depp. Jag har iallafall en hoppträning som väntar ikväll, DET är något att se fram emot! Idag är det Eddy som ska få hoppa in då Ettan kommer att avstå från alla träningar den här veckan, just för att inte riskera något med hennes hälsa. Ni får ha en bra dag och så hörs vi! 



Bästa bästa bästa.

Men hallå myssöndag! Spenderat hela min dag tillsammans med bästa vän och handlat klart nästan alla julklappar, känns otroligt skönt. Inget mer stress för det liksom! Jag kan tyvärr inte ta kort på något då jag inte vill riskera att någon ser. Men jag köpte iallafall en present till mig själv haha, ett schabrak som kommer sitta fint på Eddy. Ett mörkbrunt med blåa kanter, så gulligt. Blir galen på hästsaker, vill bara ha allt! Suck haha. Nu ska jag käka och sen dra vidare mot Västerås igen för andra gången idag, hörs sen! 



Bästa månaden på året.

18 dagar kvar tills min födelsedag, 23 dagar kvar tills julafton, 30 dagar kvar tills nyår. DECEMBER NU KÖR VI